Inbrotten i Skåne har ökat rätt rejält de senaste åren och bara mellan år 2016 till 2017 så ökade statistiken med hela 3 %. Under åren har inbrotten fortsatt att öka, men nu är det inte främst villor som gäller, utan lägenheter som inbrottstjuvarna tar sig an. Det finns flera sätt som du kan minimera risken för att ett inbrott ska ske hemma hos dig, t.ex. genom att använda dig av ett bra hemlarm.

dörrlåsHemlarm har länge använts av människor för att skydda sina familjer och boenden från inbrott. Larmen kan se väldigt olika ut och fungerar på olika sätt. De flesta hemlarm fungerar med hjälp av sensorer och ger ifrån sig ett högt ljud om någon försöker ta sig in. Det finns även hemlarm som är direkt kopplade till larmcentralen, som då kommer ut till platsen. Att köpa ett hemlarm är inte svårt och det finns flera ställen som du kan vända dig till. Ett sätt är att köpa från försäljare som, via telefon eller fysiskt, säljer hemlarm från olika företag, men du kan också vända dig direkt till ett företag som du vet med dig erbjuder bra lösningar.

Försäljare av hemlarm?

Att jobba som försäljare av hemlarm kan kännas som en svår uppgift, speciellt då försäljningsjobb inte alltid är så uppskattade av förbipasserande människor som ska hinna med bussen hem. Försäljare av detta slag fyller dock ett väldigt viktigt syfte och det är att se till så att du och din familj har ett bra skydd mot eventuella inbrott. Är du intresserad kan du själv ta ett säljjobb inom säkerhetsbranschen i Malmö genom att söka efter företag som är i behov av mer arbetskraft. Här nedan ser du fler fördelar med att arbeta som försäljare.

Fördelar med säljjobb

  • Oftast både grundlön och provisionsbaserad lön – så att du själv kan påverka din inkomst
  • Du har möjlighet att erbjuda människor trygghet och säkerhet genom att sälja hemlarm
  • Du får själv kunskap inom ämnet så att du sedan kan använda lösningen i din egen bostad
  • Ett socialt arbete där du får träffa många nya människor

Försäljningsarbetet kräver att du tror på produkten du säljer och att du har en glad och positiv inställning till människor. När du vet med dig att du säljer något riktigt bra kommer detta inte vara svårt att upprätthålla, eller hur?