Att Skåne är ett av Sveriges härligaste landskap måste vi ju ändå alla vara överens om. Denna sydligaste spets av vårt avlånga land har nämligen hur mycket som helst att erbjuda och det enda man behöver göra är att ta sig dit så fort man bara kan. Och för er som inte har varit så mycket i Skåne kan det så klart vara svårt att veta hur och vart man ska åka.

Skåne må vara ett litet landskap, men det har betydligt mycket mer att erbjuda än bara dess lilla yta. Här finns många städer som är trevliga och som erbjuder massa av spännande upplevelser. Malmö är alltså inte den enda värdiga staden att besöka, det finns massa andra härliga små städer man inte får missa.

Att ta sig till Skåne är heller inte särskilt krångligt och hit hittar man flyg billigt.  Och det kanske bästa av allt, det både billigt och prisvärt att flyga. Att tåg skulle vara det billigaste alternativet är alltså inte hela sanningen.  Till Skåne kan man dessutom flyga till både Malmö och Helsingborg/Ängelholm. Vilket gör det betydligt smidigare att sedan ta sig dit man ska.

Om man exempelvis flyger ifrån Stockholm tar det cirka en timme att flyga till Skåne, och med tåg kan det ta uppåt sex timmar. Det är alltså onekligen betydligt smidigare och tids effektivt att flyga, i alla fall om man vill ta vara på varenda minut i detta underbara landskap.  Väljer du att flyga så räcker det med att du ta fram en god bok eller bara köper med dig några dagstidningar,  och innan du vet ordet av så är du framme i Skåne.

Så gå emot strömmen och alla de som påstår att Skåne bör tillhöra Danmark. Detta är ett underbart landskap i så många avseenden, upplev det från sin framsida du med.