Att besöka de södra delarna av Sverige är ju ändå sjukt överskattad. Det måste vi väl ändå alla vara överens om? Varför ska man egentligen sitta och lurka nere i Skåne när man kan bo på flådigt hotell i Ullared?

Faktum är att det finns en hel del andra platser som har mer att erbjuda än just Skåne. Och ni minns väl alla att Skåne en gång i tiden faktiskt var Danskt? Och bara detta faktumet säger ju en hel del om hur kul det kan tänkas vara i Skåne.

Nej, tacka vet jag härliga platser som Ullared och resten av Sverige. För vad är egentligen inte mer svenskt än just Ullared som ort? Det finns nog inte något annat som symboliserar det äkta Svenssonlivet än Ge-kås och Ullared.

För visst har vi ju alla varit här en gång i tiden? Oavsett om det så var en eller flera gånger. Alla har vi varit i Ullared. Och man ska inte underskatta denna lilla ort, här finns nämligen något för de flesta. Ja, till och med för ditt företag om ni skulle vilja åka på konferens eller en weekend i glädjens tecken. Konferenslokaler i Ullared finns det nämligen gott om och här finns något som passar både de stora och små företagen. Ibland så kan det faktiskt vara värt att lämna storstaden. Men är det Skåne ni bor i, ja då kan det kanske kvitta.